VM är över för den här gången och det blev ett guld för Sverige. Blev tuffare än vad många trott på förhand men de fixade det och nu kan vi övergå till det vardagliga schemat i SSL.

Warberg ligger sist med sex poäng inspelade. Ungefär samma spelsätt som herrarna, laget är med länge i matcherna men den sista pusselbiten att avgöra i tredje perioden saknas. Sandra Hawerman gör ett stort jobb när det kommer till mål och assist men hon behöver hjälp med det. Saknaden av Andrea Envall, som valde att lämna för Pixbo inför säsongen, är stor och det har kostat laget poäng.

Sirius ligger vid slutspelsstrecket och det känns som det är ett slutspel som de kommer slåss för fram till mars. Har en väldigt bra målvakt i form av Jennifer Gräll som kan spika igen vissa matcher. Det är ett Sirius som väldigt sällan faller utanför ramen, man får oftast det man förväntar sig av laget och det tror jag kommer räcka till tre nya poäng idag, även om marginalerna kommer vara små.

Två lag som båda ser poängen som viktigast idag. Inte spelat match på länge och det kan nog ta lite tid att hitta tillbaka.

Jag spelar under 9,5 mål @1.83 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip