Klassiska storlaget Warberg är tillbaka i innebandys finrum. I premiären ställs man mot Växjö på hemmaplan.

Västkustlaget har förändrat stora delar av truppen. Det är idag ett lag som består av unga spelare som många har en anknytning till Varberg. Det satt långt inne i kvalet men i femte avgörande mot Hagunda sköt Robin Blåberg laget till SSL. Stora delar av laget är samma med några nyförvärv. Bland annat Filip Erheden som kommer från spel i division 2, där han öste in poäng. Ett framtidsnamn som vi kommer få se mer av men som kommer redan nu kunna konkurrera om en plats.

Växjö är ett etablerat och bra lag i serien. Ska inte kunna nå Falun och Storvreta men strax där bakom ska de befinna sig i tabellen. Har tappat Niklas Nordén som tränare och även om några spelar valt att lämna laget så finns spetsen och kvalitén fortfarande kvar i Småland.

De möttes för bara några veckor sedan i Varberg och den matchen vann Växjö med 9-4. En del slarviga misstag som bäddade för Växjö-seger. Det är visserligen premiär och hemmaplan för Warberg men kvalitén är högre i Växjö och jag tror de vinner fler matcher med minst två mål än vad oddsen säger.

Jag spelar Växjö -1,5 @1.66 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip