Ångestmöte i botten för Warberg och Visby när de ställs emot varandra i kväll.

Warberg står på elva poäng medan Visby har inkasserat tolv poäng. Höllviken som ligger på säker mark har 17 poäng, så det är ett hopp upp, vilket gör den här matchen så enormt viktig.

Hedersamma förluster är något Warberg har blivit bra på. De hänger med i de flesta matcherna och har känning på motståndarna inför sista perioden men som så ofta slutar det istället med mål i öppen kasse för det andra laget. Det krävs nu resultat från hallänningarna om de ska fortsätta spela SSL även nästa säsong. Det har bara gått halva serien men förlorar de i kväll så är det adjö till SSL för den här gången.

Visby hängde inte med Växjö i helgen och det blev ny förlust, den här gången med 12-4. Laget har inte den pressen som Warberg har så det känns nog lättare att spela innebandy i Visby än i Warberg för tillfället. De är uppe för första gången i SSL och nästan alla experter har tippat att de åker ur.

Warbergs hemmamatcher har jag spelat underspel i med framgång den här säsongen. Jag gör inget undantag idag. Poängen betyder så oerhört mycket i detta läget att defensiven kommer prioriteras mer än offensiven.

Det är Warberg, Visby och Höllviken som troligtvis gör upp om det och väldigt intressanta iakttagelser när lagen har spelat emot varandra. När de möttes i första rundan var det kontring på kontring och det gjorde att det blev målfester.
Visby - Warberg 4-11
Höllviken - Visby 9-12
Höllviken - Warberg 6-3

När tabellen format sig och poängen blir psykiskt mer värdefulla så har det defensiva tänket tagit över allt mer.
Visby - Höllviken 4-5
Warberg - Höllviken 3-4

Återstår att se vad Warberg och Visby bjuder på idag men på förhand känns underspelet känns som en bra position att sitta med.

Jag spelar under 11,5 mål @1.80 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip