Match i hockeyallsvenskan då AIK ska göra upp med Modo, och här är det inte något snack om vilket lag jag tror mest på.

AIK kommer från en imponerande seger borta mot serieledande Timrå då man vann efter förlängning med 1-2, och Norin blev stor matchhjälte då han satte spiken i kistan.
Spelmässigt så gjorde man en riktigt stark match, och seger tog man fullt rättvist.
Innan dess tog man också en tung skalp då man slog Björklöven hemma med 3-1, och det är starka papper.

Formen är riktigt bra då man tagit poäng i elva raka matcher och ser man till de tio senaste matcherna så har man tagit åtta segrar, och med det är man ligans formstarkaste lag tillsammans med Timrå.
Truppen är intressant då man har spelare som Norin, Johnson, Heinerö, Lindholm och Weigel för att nämna några, så laget håller en bra kvalitet.

Nu är det hemmaplan och där har man vunnit sex av sina sju senaste matcher, vilket är riktigt starka papper, och här tycker jag man ska ha en bra segerchans.

Modo åkte på en ny tung förlust senast då Almtuna vann med 1-2 på bortaplan. Detta var lagets fjärde raka förlust och då har inte motståndet varit blytungt då man mött lag som Kristianstad och just Almtuna, och man fortsätter att underprestera denna säsongen.

Man ligger på en blek tolfteplats i tabellen och det är något man absolut inte trodde inför säsongen. Spelet har varit svagt hela säsongen och det har inte riktigt vänt heller, utan nu gäller det att hålla Vita Hästen och Väsby bakom sig i tabellen.
Man har spelare som Karlkvist, Rockwood och Harju i laget som faktiskt gjort det bra, men i övrigt så är det för många spelare som underpresterat.

Nu är det bortaplan och det är ett stort minus då man bara vunnit sju av 20 matcher på resande fot och en stor del i det är att man släppt in hela 80 mål, vilket betyder att man släppt in fyra mål per match i snitt, och då är det inte lätt att vinna hockeymatcher.

AIK kommer med två meriterande segrar i ryggen och nu när man ställs mot ett Modo ur balans så ska man ha en bra segerchans, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u till oddset 1.83 hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip