Äntligen dags mellan AIK och Oskarshamn att avgöra vilket lag som ska ställas mot Timrå om en plats i SHL nästa säsong, och man ska göra upp i bäst av 5.

AIK kom etta i tabellen och man hade en del spelare som inte spelade sista matcherna, ett rätt smart drag.
Man går in som favoriter på hemmaplan och jag finner inget konstigt i det då man presterat bra under hela säsongen. Nu är det helt andra förutsättningar och det är full kamp om att gå segrande ur denna matchserien och gå direkt till direktval istället för att få spela playoff.
Materialet finns i laget för att vinna denna matchserie och att man senare då kan slå ut Timrå och själva spela SHL nästa säsong? Ja varför inte.

Oskarshamn tycker jag även dem förtjänar platsen i denna matchserie, även om man avslutade säsongen rätt svagt och bara vann två av de nio senaste matcherna, och det är såklart oroväckande nu när så mycket står på spel.
Man står som underdog i denna matchen och det köper jag då man på bortaplan bör få det rätt tufft mot AIK som spelat bra på hemmaplan under säsongen.
Truppen duger absolut till att lyckas knipa den här matchserien, men då måste man visa uppryckning, och just här så tror jag man kan få det rätt tufft.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Betsson , Nordicbet eller Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip