Timrå ska göra sin första match sedan tredje november och man möter ett AIK som fick storstryk senast.

AIK kommer från en 6-1 förlust borta mot Karlskoga som för tillfället tagit över serieledningen. Man hade 0-1 efter första perioden där man sedan rasade och förlorade resten av matchen med 6-0. Man fortsätter att se riktigt risiga ut spelmässigt och man är jumbo i serien.
Truppen ser riktigt svag ut och förutom Marklund, Porsberger och Henrion så har man inte mycket att komma med offensivt. Nu möter man dock ett Timrå som inte spelat match på tio dagar och det kan fattas lite tempo i kroppen, och det bör man kunna utnyttja.

Timrå har som sagt inte spelat match sedan tredje november och då blev det stryk hemma mot Karlskrona med 0-3. Man vann skotten med 38-15 i matchen och spelmässigt var det bra även om puckarna inte gick in. Offensivt så finns det ju mängder med skickliga spelare och med tanke på hur AIK uppträtt hittills så bör målmöjligheterna vara riktigt bra, och man lär vilja ta revansch efter förlusten senast.
Man har även fått in Tobias Lindberg i laget vilket bör spetsa till offensiven ytterligare.

Här tror jag på en hel del mål då hemmalaget är helt under isen. Samtidigt har gästerna inte spelat match på ett tag och det kan fattas lite tempo i kroppen, och jag tror på en del mål i matchen.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u hos Unibet , LeoVegas eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip