Formstarkt mot formsvagt i hockeyallsvenskan och här bör AIK bli för tunga för Västerås.

AIK har känts stabila mestadels av säsongen och man innehar förstaplatsen i tabellen i en serie där man ryckt ifrån tillsammans med Oskarshamn. Senast mötte man ett grymt formstarkt motstånd i Leksand som kom med åtta raka segrar inför matchen. Man visade sig dock starkast och vann med 3-2 på straffar.
Hemmaplan här och trots att man gjort det grymt bra borta under säsongen så trivs man allra bäst hemma, där man vunnit 19/23 matcher.
Man är ligans målgladaste lag med 146 fullträffar och alldeles nyligen gjorde man klart med Crandall som gjort 37 poäng på 45 matcher i Karlskrona, och truppen ser riktigt bra ut.

Västerås började säsongen förvånansvärt starkt och överraskade nog fler än mig där man också hade en period i nov/dec man vann oerhört många matcher. Nu på slutet har det inte sett lika bra ut och man står på fyra raka förluster.
En stor faktor till att man ligger sexa i tabellen är hemmaspelet, där man vunnit 18/23 matcher vilket vi kan jämföra borta där man har ynka sju segrar på 22 försök.

AIK gasar på och spelar för en prestigefylld serieseger, och på hemmaplan mot Västerås så tycker jag segerchansen ska vara god.

Speltips: 1 asian hcp -1 och jag investerar 3u LeoVegas , Unibet eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip