Det börjar dra ihop sig i hockeyallsvenskan och matcherna blir bara viktigare och viktigare, och i denna match är det inget undantag.

Almtuna kommer från en 5-0 förlust borta mot Oskarshamn, tung förlust helt klart, men knappast oväntad, då det skiljer en hel del mellan lagen.
Innan dess vann man med 0-3 mot Tingsryd, och man krigar för att ta sig ovanför strecket. Man ligger näst sist och har två poäng upp till säker mark, där just nu Tingsryd har hand om den.
Man åkte på en tung avstängning när Lucas Sandström knuffade domaren och fick hela elva matchers avstängning, ett straff som överklagats.
Man får lita mycket på Mårtensson och Hertzberg offensivt då nämnde Lucas Sandström inte spelar, en spelare som ligger trea i den interna poängligan.

Karlskrona ligger sjua och har sex poäng upp till sjätteplatsen, och nu är det bara att jaga på för en så bra placering som möjligt. Finns en chans att man kommer utanför topp åtta, men då måste man fallera ordentligt sista matcherna samtidigt som resultaten måste gå vägen för Södertälje och Västervik.
Man kommer från en 2-5 seger borta mot Modo där Miketinac stod för ett hattrick. Även i 1-3 förlusten mot AIK tycker jag man spelade bra, även om skärpan i avsluten inte fanns där för dagen.
Man har frågetecken på Paris och August Nilsson, men jag tycker segerchansen ska vara god utan dessa spelare.

Speltips: 2 moneyline och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip