Sju raka förluster står de på dessa lag, om vi plussar på Almtunas sju till Timrås tre.
Ingen direkt form att skryta över på något håll, men när vi får hela 2,60 på det bästa laget, trots bortaplan, då tycker jag faktiskt inte att det finns så mycket att fundera över.

Jag ska inte säga att det är försvarbart med noll poäng över de tre senaste, men det går trots allt att hitta förmildrande omständigheter gällande Timrås kräftgång poängmässigt
Karlskoga och Västervik på bortaplan. Modo hemma. Varav det sistnämnda får klassas som ett derby.
Gällande de två andra lagen så pratar vi om ettan och trean i serien. På bortaplan. Lättare schema under en vecka går naturligtvis att skotta ihop.
Men nu bor jag i området så jag kan läsa i lokaltidningen när Bik Karlskoga har lirat match, och känslan jag fick under mötet med Timrå, det var att bortalaget var det bättre laget, och när jag nu går tillbaka i arkivet för att fila upp minnet igen så möts jag av den här texten på NA.se:

- Vi vann tack vare ett väldigt bra försvarsspel. Och en helt galet bra målvakt, säger Ejdsell till NWT.se

Dubbelkollade med gammal arbetskamrat som var på plats, och han instämde. Andrew Engelage var helt magisk i kassen. Och då åker Timrå för att möta seriens just då bästa lag på bortaplan, och blir stoppade av en mur i kassen. De lär ju kliva ut precis lika hårt på Almtuna. Eller, ännu hårdare, eftersom att de vet att de möter ett vingklippt grupp av spelare och tränare.

Almtuna stod för en hysterisk vändning borta mot AIK. från 0-5 till 6-5 i sudden death. Om det var för att AIK slutade spela eller att Almtuna visade upp hela registret, det låter jag vara osagt. Däremot så kunde man ju tro att den där vändningen skulle gjuta nytt blod i gruppen och att det skulle bli fart på grejerna efter den bragdvändningen. Det blev alltså - tvärtom.
Fyra stycken nollor, i ett schema som inte alls sett så mördande ut:

Almtuna v Vita Hästen 1-3
Karlskoga v Almtuna 2-0
Björklöven v Almtuna 6-4
Almtuna v Södertälje 1-2

Lägga hemma mot tröttmössorna från Norrköping och Södertälje utan att ens få ta till förlängning tycker på att allt inte står rätt till.
Och nu fick Niclas Eriksson sparken som huvudtränare.
Forwards William Quist och Oscar Milton fortfarande skadade. Liksom backen Albin Carlson.
Viktiga spelare som får vara bredvid ett tag till. Den sistnämnde räknas nog inte med förrän till nästa säsong.

Timrå har klart bättre tryck i grejerna för dagen, har haft ett klart jobbigare schema vilket förklarar den dåliga poängskörden.
Är dessutom helt inne på att Timrå är etta eller tvåa i serien när den är färdigspelad senare i vår. Almtuna har jag svårt att se vara topp åtta.
Visa gärna den skillnaden redan nu. 2,60 ...

This is the stats tab
This is the post tip