Fjärde omgången i kvalet till Allsvenskan och Almtuna ställs mot Vita Hästen.

Almtuna har börjat kvalet med tre raka segrar där man vunnit rätt bekvämt i samtliga matcher.
Senast mot Boden rivstartade man inte som man gjort i de två första matcherna, utan man låg under med 0-1 efter första perioden där man sedan tog över mer och mer, och det hela slutade med en 4-1 seger.
Mårtensson gjorde sina första poäng efter gått poänglös i de två första matcherna, och det blev tre poäng från honom, vilket är skönt för laget att fått igång honom här.
Nu ökar dock svårighetsgraden en del så Vita Hästen kommer på besök, men på hemmaplan tycker jag man ska ha en bra segerchans.
Samtliga spelare ska återigen vara tillgängliga för spel.

Vita Hästen började med en 3-0 seger hemma mot Hudiksvall, och det är inget att säga om.
I den kommande matchen vann man med 2-3 borta mot Kristianstad efter att man gjort samtliga mål i powerplay, och man fick faktiskt stryk i 5 mot 5 spelet. Nu senast var man det klart bättre laget mot Tranås hemma, vilket var väntat. Slutresultatet var dock inte väntat då man förlorade med 3-5, trots att man vann skotten med klara 41-14. Man visade upp en svaghet defensivt och det gäller att man höjer sig flera nivåer här då Almtuna är ett klart bättre lag än Tranås.

I den hockeyallsvenska grundserien skiljde det 13 poäng mellan lagen där Vita Hästen var riktigt dåliga på bortaplan, och nu när det är borta så tror jag inte man har något att hämta.

Speltips: 1 och jag investerar 3u hos LeoVegas , Unibet eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip