Ett Anaheim som börjat gå knackigt möter ett urstarkt Colorado natten till torsdag, och här ska det vara klasskillnad.

Anaheim ligger på en sjundeplats i conferencen då man spelat ihop 45 poäng, och säsongen hittills har varit riktigt bra.
På slutet har det dock gått tyngre då man bara vunnit två av de åtta senaste matcherna, och känslan är att verkligheten börjar komma ifatt.
Nu senast förlorade man med 3-0 mot Chicago, och man kunde inte få hål på en bra spelande Fleury.

Trots att laget överlag gjort en bra säsong hittills så håller man dock ingen vidare klass även om det finns spelare som Zegras, Rakell och Terry. Den sistnämnda har varit riktigt bra men han förväntas missa matchen precis som Gibson, Henrique, Manson och några fler, så läget i laget är inte på topp, och då bör man inte kunna utmana gästerna.

Colorado tog sin tredje raka seger då man senast slog Minnesota efter straffar, och det är ingen enkel match.
Formen är riktigt bra då man vunnit 13 av de 15 senaste matcherna och förlusterna har bara kommit mot Nashville.
Man toppar conferencen två poäng före St Louis, men då har man också spelat tre matcher färre.

Laget tillhör ett av de bästa i ligan då man har spelare som MacKinnon, Rantanen. Burakovsky, Landeskog och Makar för att nämna några. Man har dock flera riktigt bra spelare i laget och även om man har en del spelare borta så bör man vara numret större än hemmalaget.

Anaheim har haft det tufft på slutet och nu när man ställs mot ett formtoppat Colorado så bör man väga alldeles för lätt här, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Dostal (Unconfirmed) - Francouz (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip