Anaheim ställs mot Detroit natten till måndag i en match jag tror gästerna har bra chanser att plocka poäng i.

Anaheim gjorde absolut ingen glad senast då man förlorade med 1-4 mot NY Rangers, och spelmässigt var man det klart sämre laget.
skotten slutade bland annat 14-40 till gästerna och siffrorna kunde absolut blivit större.

Här möter man enklare motstånd men samtidigt så har man en hel del problem i truppen då tio spelare saknades senast, och inför denna matchen ser man återigen ut att ha en hel del avbräck, något som gör att en ny förlust ligger på lut.

Detroit fick stryk av LA Kings senast där man inte alls var med från start, och man ska vara glada att man bara låg under med 2-0 efter den första perioden då man förlorade skotten med 27-2, och spelmässigt var man utspelade.
Man spelade dock upp sig, men man föll klart rättvist.

Man har några intressanta namn i laget i form av Larkin, Raymond, Bertuzzi och Fabbri som håller en bra nivå. Framförallt har man dock inte samma problem som hemmalaget i truppen då man bara förväntas sakna ett fåtal spelare, och här blir man för underskattade.

Anaheim har gjort en fin säsong hittills och det finns bra spelare i laget. Man har dock fortsatt problem med avbräck i truppen, något gästerna bör kunna utnyttja, och jag tror Detroit får med sig poäng från matchen.

Dostal (Unconfirmed) - Greiss (Unconfirmed)

Speltips är 2 hcp +0,5 (samma spel som X2) och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip