Bara fyra matcher i NHL inatt och jag riktar blickarna mot matchen mellan Anaheim och Florida.

Anaheim kommer från en 3-5 seger borta mot Colorado efter att man avgjort matchen med mindre än minuten kvar att spela. Inann dess så förlorade man med 6-1 mot Arizona, så resultaten är ordentligt blandade.
Överlag så har man gjort en riktigt dålig säsong och ligger näst sist i western, där bara LA Kings är laget bakom.
Spelare som Perry och Getzlaf stod för två respektive tre poäng senast, där den sistnämnde leder den interna poängligan. Ska vi kolla på tex Rakell så är han en bra bit från sitt poängsnitt från förra säsongen.
Man har dock fått igång offensiven på slutet och har gjort 19 mål de fem sista matcherna.

Florida kommer från en seger borta mot LA Kings där Huberdeau avgjorde matchen med 1.56 kvar av matchen. Återigen så visade Dadonov, Barkov och Huberdeau klass då man var inblandade i tre av de fyra målen, och det var också dem som vände 3-2 till 3-4 i den sista perioden.
Med dessa spelare i högform så är man såklart ett stort hot offensivt, och jag tror man kommer ha ett spelövertag mot Anaheim där man kommer göra en del mål. Jag är dock inte helt säker på att man håller tätt bakåt, framförallt då man släppte tre mål mot LA Kings, och min känsla säger att vi får de en målrik match.

Speltips: över 5,5 mål och jag investerar 2u // TT