Inatt spelas en del matcher i NHL, bland annat ska Anaheim möta NY Islanders, och där väljer jag att ta ställning i matchen.

Anaheim åkte på en 6-2 förlust senast Tampa Bay och det var lagets tredje raka förlust. Ser man till de senaste matcherna så har man bara en seger på de nio senaste matcherna, så formen är inget vidare bra. Det är framförallt på bortaplan man har en hel del mer att önska då bara tagit nio poäng på tolv matcher.
Nu är det hemmaplan och där har man tagit 14 poäng på tolv matcher och sett bättre ut. Formen är dock det stora frågetecknet då även hemmaspelet gått knackigt på slutet, vilket fem raka förluster visar.
Skadeläget ser bra ut i truppen, men bredden är inte tillräckligt bra vilket också visas upp i spelet.

NY Islanders förlorade senat med 2-1 mot San Jose efter förlängning i en tight match. Efter kvitteringen i mitten av andra så fick man flera powerplay resten av matchen, men kunde inte punktera. Formmässigt ser man fortsatt starka ut och man har bara Boston och Washington före sig i conferencen. Man har dock spelat två matcher färre än Boston och fyra matcher färre än Washington, så det går lätt att äta ikapp.
Man brukar spela målsnåla och tighta matcher på bortaplan och här lär det inte bli något undantag. Jag håller laget som klart starkare än hemmalaget, och formen är också mycket bättre.

Gästande NY Islanders tycker jag ser stabila ut i sina insatser, och med tanke på hur hemmalaget sett ut på slutet så tycker jag gästerna har klart störst segerchans, och jag väljer att gå på bortaseger här.

Gibson (Unconfirmed) - Varlamov (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Nordicbet eller Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip