Natten bjuder på match mellan Anaheim och Vegas, och jag tror klart mest på gästerna.

Anaheim kommer till denna matchen med fem raka förluster, så formen är knappast på topp.
Nu senast fick man visserligen med sig poäng då man förlorade mot Arizona med 4-3 efter straffar, men det var en riktigt tung förlust då man tappade en 0-3 ledning med bara 10 minuter kvar av ordinarie tid, och det blev sedan en förlust.

I truppen finns spelare som Rakell, Silfverberg, Getzlaf, Steel och Comtois. Man har även en talang i Zegras, så det finns en del spännande namn.
Truppen håller dock överlag en rätt svag nivå, och det är inte alls konstigt att man öppnat säsongen på ett svagt sätt.

Nu är det hemmaplan och där har man bara vunnit tre av sina tio matcher, vilket är en riktigt svag siffra, och här bör man få det riktigt svårt mot ett starkt Vegas.
Saknas gör Rowney, Manson och Lindholm.

Vegas kommer till denna matchen med en 0-3 seger mot starka Colorado i ryggen där Fleury stod för en riktigt bra match, och han har imponerat inledningsvis.
De fyra senaste matcherna har spelats mot just Colorado där man vunnit två av dessa matcher, och det är ett riktigt bra facit.

Truppen håller en riktigt hög nivå då man har spelare som Karlsson, Marchessault, Stone och Pacioretty för att nämna några. Som lag är man kompletta, och man är ett av de bästa lagen i ligan.

Man leder divisionen då man spelat ihop 23 poäng på 16 matcher och då har man också spelat minst antal matcher av lagen, så inledningen har varit väldigt stabil.
Nu är det bortaplan och där har man bara hunnit med att spela fem matcher. Man har dock vunnit tre av dessa matcher, så även där har man gjort det bra.
Saknas gör Lehner och McNabb.

Anaheim kommer med en högst tveksam form till denna matchen och då man ställs mot ett urstarkt Vegas så tror jag att man väger för lätt, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Gibson (Unconfirmed) - Fleury (Unconfirmed)

Speltips: Vegas vinner och jag investerar 1u till oddset 1.85 hos Unibet , LeoVegas eller Casumo // TT

This is the stats tab
This is the post tip