Bottenlaget Arizona tar emot Carolina natten mot lördag, och här ska det råda klasskillnad.

Arizona kommer från en 4-2 förlust mot Dallas där man tappade en tidig 0-2 ledning, men sett till 60 minuter var man inte alls i närheten av lika bra.
Man har även haft det tufft senaste tiden då man bara segrat i en av de fyra senaste och det mot ett av ligans svagaste lag Chicago, och nu är det helt annat motstånd.

Det har även skett en hel del i truppen på slutet då man fått in både Voracek och Weber, men ingen av dem är spelbara. På backsidan har man tappat både Chychrun och Gostisbehere, två av sina bästa backar, så tittar man på defensiven ser den inte alls bra ut, precis som resten av laget, och här borde man väga alldeles för lätt.
Utöver Voracek och Weber saknas Ladd och Brown.

Carolina tillhör toppen av tabellen då man vunnit 39/59 matcher, vilket gör att man är det lag som tagit näst mest poäng i hela ligan.
Nu kommer man från två raka nederlag mot Anaheim och Vegas. Mot Anaheim lyckades man förlora trots att man var överlägsna och mot Vegas spelade man även där bra och föll med uddamålet, så det ser värre ut än det är.
Man trivs även bra på bortais så det är inget större minus här.

Backen Gostisbehere har kommit in från just Arizona, och där får man in en kvalitetsback. In i laget har även Puljujärvi kommit och då man inte tappat några viktiga spelare så blir en stark trupp ännu starkare, och normalt sett är man ett par nivåer bättre än hemmalaget.
Pacioretty, Gardiner och Kase är skadade.

Arizona har tappat två av sina bästa backar och truppen ser betydligt svagare ut och nu mot toppmotstånd lär man få problem, och jag tror klart mest på bortaseger i matchen.

Ingram (Unconfirmed) - Andersen (Unconfirmed)

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag investerar 2u hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip