Arizona Coyotes - Winnipeg Jets

Goalies: Kuemper (confirmed) vs Brossoit (confirmed)

I natt gästar ett Winnipeg Jets som äntligen fick islossning ett underskattat Arizona Coyotes som verkligen har smyg på slutspel.

Arizona Coyotes som förutsåg vara ett av de svagare lagen i ligan denna säsong har jobbat i skymundan och man har faktiskt jobbat till sig ett läge där slutspel inte är omöjligt. Laget på papperet ser inte tillräckligt bra ut, men spelmässigt krigar man på bra och tar viktiga poäng. Laget har två raka vinster i ryggen och är endast 4 poäng efter Colorado som har sista Wild Card platsen just nu. Men inte minst så smyger man sig närmare Vegas Golden Knights som hamnat i en rejäl formsvacka och skulle Vegas fortsätta choka så finns det även chans att Coyotes kan sno tredjeplatsen i divisionen. Senast slog man Vancouver Canucks med 3-2 efter OT i en jämn och välspelad match där man jobbade från underläge. Bo Horvat gav hemmalaget ledningen i första perioden men Coyotes gjorde en stark tredjeperiod och lyckades nästan hålla ut efter FT. Kvitteringen kom sent av Canucks och matchen till OT där ryssen. Galchenyuk avgjorde efter ca 2 minuter.

Winnipeg Jets tog en efterlängtad seger senast mot Vegas Golden Knights där man vann med hela 6-3. En riktigt viktig seger för Jets som haft problem på slutet och hade 3 raka förluster i ryggen innan seger senast. Inte minst var det viktigt för Jets att Patrick Lane gjorde 2 mål. Väldigt viktigt för självförtroendet för den unga finska stjärnan som haft lite av en måltorka. En bra revansch för Jets som matchen innan gjort en riktigt plattmatch mot Colorado där man föll med hela 7-1.

I natt avslutar Jets sin korta trematchers långa roadtrip och det vore bra om man kom hem med en seger i ryggen. Jets spelade trots att riktigt bra senast mot Vegas och även om Coyotes har varit underskattade så ska det vara klasskillnad på lagen. Hade inte förväntat mig ett odds över 2.20 på Jets här och när vi får närmare 2.30 så tycker jag det finns bra spelvärde på topplaget från Central Division. Jag kommer därför spela

Match: Arizona Coyotes - Winnipeg Jets
Spel: 2
Odds: 2.28
Insats: 3/7u
Bolag: LeoVegas , 888sport , Unibet
Spelstopp: 03:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip