MHL börjar dra ihop sig och här får vi se Atlanty ta emot Dinamo St Petersburg i en match som enligt min åsikt bara kan sluta på ett sätt.

Atlanty når inte slutspel och säsongen kommer att vara över efter dagens match. Man kommer sluta på plats tolv eller 13 i conferencen och det får ses som ett okej resultat med tanke på förutsättningarna inför säsongen. Formen visar en seger de sex senaste och det var skrällsegern mot SKA-1946. Man är långt långt efter de bästa lagen i ligan och nu får man möta ett av de absolut bästa lagen i serien.

Dinamo St Petersburg ligger fyra i tabellen och man har tredjeplatsen inom räckhåll, men då krävs seger samtidigt som MHC Spartak förlorar mot Serebryanye Lvi. Igår mötte man Atlanty som också är dagens motståndare och även om tavlan bara visade 0-2 så slaktade man hemmalaget fullständigt och skotten skrevs till 9-44. Man avgjorde i mitten av den sista perioden och man hade svårt att få hål på en storspelande Shugayev i hemmakassen.
Det skiljer ljusår truppmässigt mellan lagen och ser vi poängligan så har man fyra spelare bland de 17 främsta i ligan där hemmalaget har sin bästa på plats 95.

Gästerna slåss ändå om en tredjeplats medans hemmalaget inte har något att spela för, och med tanke på överkörningen igår så kan det bli något liknande idag om man får hål på målvakten tidigt.

Speltips: 2 hcp -2 asian hcp och jag investerar 4u // TT

This is the stats tab
This is the post tip