MHL bjuder på matcher och jag riktar in mig på Atlanty som möter SKA-1946.

Atlanty ligger en bit från slutspel och säsongen kommer att vara över när grundserien slutar. Man ligger på plats 13 av 17 i sin conference, mycket tack vare att man bara vunnit 23 av 61 matcher.
Man gör även alldeles för få mål för att vinna matcher då man i snitt gör 1.95 mål per match.
Igår möttes lagen och då vann gästerna med 0-3, där målen kom i första och andra perioden. Konstigt kan jag tycka då det klasskillnad i den andra perioden.

SKA-1946 ligger tvåa i conferencen och man ligger safe där. Man har spelat ihop 149 poäng hittills, vilket är 82 poäng mer än dagens motståndare. 24 av 29 bortamatcher har slutat med seger och man har makalösa 49 segrar på 61 matcher.

Igår var det stor skillnad mellan lagen och gästerna hade ungefär dubbelt så många skott på mål som hemmalaget, och jag tror gästerna tar en bekväm seger även idag.

Speltips: 2 asian hcp -2 hos LeoVegas och jag investerar 2u // TT