Toppen mot botten i hockeyallsvenskan under söndagen då Björklöven tar emot Almtuna, och detta bör bli en bekväm seger för hemmalaget.

Björklöven ligger på en andraplats i tabellen då man spelat ihop 28 poäng, vilket är samma poängskörd som Modo och Karlskoga.
Kikar man på de fem senaste matcherna har man vunnit fyra av dessa, och man har bara fått se sig besegrade av Modo med 5-2.
I dessa matcher har man bland annat slagit just Modo med klara 8-1 samt Mora med 8-2, så offensiv har man imponerat, och man är det lag som gjort flest mål i serien.

Offensivt har man både en bra spets och bredd så man bland annat har spelare som Wiklund, Fitzgerald, Perron, Liss och Girard för att nämna några, så truppen tillhör en av de bästa i ligan, och här bör man kunna vinna mot ett beskedligt motstånd.

Almtuna hade oavgjort med bara 8.13 kvar att spela senast hemma mot Modo, men där släppte man in två snabba, och siffrorna skrevs till 1-3.
Detta var lagets elfte raka förlust och nu har man spelat fem raka matcher utan att få med sig poäng, så svackan blir allt djupare.
Nu ställs man även mot riktigt tufft motstånd, och det ska mycket till för att man ska bryta den negativa trenden.

Framåt finns det en del kvalitet i spelare som Benker, Berglund och Hertzberg för att nämna några. Truppen är dock alldeles för tunn och man lär få kriga i bottenskiktet av tabellen, och då man ställs mot ett av ligans bästa lag så är risken stor att man åker på sin tolfte raka förlust.

Björklöven är ett av ligans bästa lag och nu när man ställs mot ett av ligans sämre lag som dessutom har riktigt svag form så tror jag att man tar en bekväm seger, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip