Två matcher bjuds på vi i hockeyallsvenskan under lördagen och i matchen mellan Björklöven och Västerås tror jag på en underhållande och målrik match.

Björklöven har gjort det bra såhär långt då man ligger på en fjärdeplats. Man har dock en match mindre spelat och vinner man denna matchen går man upp på en andraplats bakom suveräna HV71.
Man kommer med fem raka segrar där man bland annat slagit Modo med 8-1 och Almtuna med 4-5, med andra ord riktiga målkalas.

Just målrika matcher brukar laget bjuda på då man i 12/16 matcher gått över 5,5 linan, och det är mycket tack vare en otroligt vass offensiv då man gjort 74 mål på 16 matcher, vilket är ett riktigt högt snitt.
Man har spelare som Hutchings, Perron, Liss, Girard och Wiklund för att nämna några av de offensivt starka spelarna i laget, och jag tror man kommer fortsätta producera även här.

Västerås tog en 4-0 seger senast hemma mot Västervik, och det efter en bra insats. På hemmais har man dock gjort sina bästa matcher och nu väntar istället en tuff bortamatch, och ska man vinna kommer det nog krävas både mål framåt och en riktigt bra insats. speciellt då man möter det målgladaste laget i ligan.

Man håller dock själva en bra nivå och man har helt klart kvaliteter i truppen för att sätta käppar i hjulet för hemmalaget då spelare som Frycklund, Zetterberg, Svensson och Lavoie finns i laget, och jag räknar med en målrik match då det finns massor med offensiv starka spelare i matchen.

Björklöven öser in mål framåt och man har gjort flest mål i hela ligan. Man ställs dock mot ett bra Västerås som även dem har bra spelare offensivt och ska man vinna matchen lär det krävas en del mål, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip