Serieledande Björklöven gästas av Västervik under tisdagen, och jag har en idé i matchen.

Björklöven har vunnit samtliga åtta matcher hittills denna säsongen, något som gjort att man leder serien i fin stil.
Man har en trupp som har en skyhög kapacitet vilket man visat då man slagit Västerås med 9-1 och Timrå med 1-4 hittills.

På slutet har det dock inte varit lika klara segrar och i matchen mot Karlskoga näst senast så hade man 1-5 några minuter in i den tredje perioden. Det blev dock match av det hela då man tappade till 4-5, men man lyckades hålla undan och ta en ny seger.

Senast så tappade man sin första poäng denna säsongen då man slog Södertälje med 3-2 efter förlängning, och man fick inte samma utdelning offensivt som tidigare.
Nu möter man ett Västervik som var nära att ta poäng i det senaste mötet lagen emellan, och här tycker jag att man blir alldeles för stora favoriter.
Man saknar även Rahimi här då han är avstängd, och det är ett stort avbräck.

Västervik har öppnat serien på ett bra sätt och man ligger sexa i tabellen.
Man kommer till denna matchen med två raka segrar då man slagit Mora med 3-1 samt Tingsryd med 1-2.

I matchen mot Tingsryd senast så vann man skotten med klara 21-37, men man kunde inte avgöra förens det bara var 1.59 kvar av ordinarie tid. Spelmässigt var man dock det bättre laget, och siffrorna kunde blivit större.

Nu ställs man mot tuffaste möjliga motstånd, men man har tidigare under säsongen visat att man kan hota Björklöven och här blir man alldeles för stora underdogs, speciellt då man visat att man är bättre än vad många trodde inför säsongen.

Björklöven har ett bättre lag än Västervik. Gästerna har dock visat sig svårspelade i flera matcher och här tycker jag Björklöven blir alldeles för stora favoriter, och jag väljer att gå på en dubbelchans i matchen.

Speltips: X2 och jag investerar 1u till 3.40 hos 888sport , Betsafe eller Nordicbet // TT

This is the stats tab
This is the post tip