Boston Bruins - Detroit Red Wings

Goalies: Rask (probable) vs Mrazek (probable)

Boston Bruins föll senast mot Ottawa Senators och inkasserade sin andra förlust på sina tre senaste matcher. Med Toronto Maple Leafs hack i häl är det viktigt för laget att studsa tillbaka i natt när man gästas av Detroit Red Wings. Matchen mot Sens var en tuff sådan där man fick en dålig start och redan efter 4 min låg man under med 2-0. Efter det fick laget jobba i uppförsbacke hela matchen och även fast man hittade 2-1 innan första perioden var över var man aldrig nära på att vinna.

Detroit Red Wings har som sagt redan ställt in sig på nästa säsong och just nu spelar laget utan press. Laget har tre raka förluster efter att man senast förlorat mot Toronto Maple Leafs med 3-2. En match där man låg under med 3-0 innan man hittade två mål i andra perioden. Annars finns det inte mycket positivt att säga om Wings som sagt spelar för sin heder just nu.

Inför natten match är det ingen tvivel om att 2 poäng gäller för Bruins. Dock har Bruins en tendens att bjuda på lite enkla misstag, speciellt på hemmais. Wings tror jag ändå kan komma till matchen avslappnat och hota lite på Bruins turnovers. Kommer ihåg senast lagen möttes där Bruins tillslut vann med 4-3 i ett läge likt nattens där endast 2 poäng var godkänt.

Tror på en liknande matchbild som då och kommer därför testa Ö5.0 mål här. Tror båda lagen gör minst 2 mål var men att Bruins kanske rinner ifrån i tredje perioden.

Bruins FT funkar, men jag testar alltså


Boston Bruins - Detroit Red Wings Ö5.0 mål (inklusive OT/SO) @ 1.74 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip