Boston Bruins - New York Rangers

Goalies: Rask (probable) vs Lundqvist (probable)

Boston Bruins kammade hem tredje raka segern senast då man slog Arizona Coyotes med klara 4-1. Bruins är nu 7-3-0 sina senaste 10 matcher och fortsätter spela så bra som man gjort, kommer nog laget klara av att hålla sin top 3 i Atlantic. Mot Coyotes hade man kontroll hela matchen och trots att Coyotes hittade en kvittering i andra perioden drabbades laget inte av någon panik och nötte sedan ner de.

NY Rangers har två raka förluster, där senaste kom mot topplaget Washington Capitals. Rangers gjorde en helt okej match där man satte bra fart från minut 1. Man hittade även ledningsmålet efter bara 5 minuter. Efter det skapade man många bra lägen till, men Hotlby såg stark ut samtidigt som den där sista skärpan saknades. Sätter man inte sina lägen straffar det sig ofta i hockey, och så även denna gång då Caps kom tillbaka i andra perioden med 2 raka mål. När sedan Marcus Johansson gjorde 3-1 i början av tredje blev uppförsbacken för brant för Rangers. Bäckström stängde definitivt matchen med sitt PPmål i slutet av matchen.

Inför denna match tycker jag det finns bra värde på Rangers, även fast Bruins brukar trivas i dessa möten. Rangers behöver komma tillbaka på vinnarspåret, men borta mot Bruins är en tuff match. Båda lagen har vunnit 5 möten var de senaste 10 inbördes, där båda lagen snittar runt 3 mål/match. Tror vi har bra chans att båda lagen kan göra nått liknande i natt. Senast lagen möttes vann Rangers med 5-2.

Jag kommer därför spela Ö5.5 mål till fina 2.11 med 4/7 units hos Pinnacle Sports