Två formstarka lag i Boston och Carolina ska göra upp i en match jag tror kommer bli underhållande.

Boston kommer med tre raka segrar och totalt har man vunnit tio av de elva senaste matcherna, så man är grymt formstarka. Senast man inte fick med sig någon poäng var mot Rangers den 20 januari, och då har man spelat 16 matcher sedan dess.
Senast vann man med 1-0 mot ett skadeskjutet Devils och höll nollan, visserligen bra, men offensiven skrämmer inte i Devils för dagen. Här kommer man få mer att stå i, och det bör smälla några gånger i den egna buren.
Senast lagen möttes förlorade Boston med 5-3.
Halak startar i kassen.

Carolina kommer från fem raka segrar där man gjort 21 mål under ordinarie tid där man tex vunnit med 5-2 mot Blues och 6-1 mot LA Kings.
Formen är även kanon för laget där man bara förlorat två av de 13 senaste. Man ligger trea i Metropolitan Division och har Pittsburgh och Columbus jagandes efter sig.
Sebastian Aho har gjort poäng i fem raka matcher och offensiven sprudlar av självförtroende just nu, och man bör kunna störa hemmalagets defensiv här.
Det gäller dock att försöka hålla sig undan utvisningsbåset då man möter ligans näst bästa powerplay med 26,8%, så det kan kosta att plocka tvåor.

Speltips: över 5,5 mål och jag investerar 2u hos SpeedyBet och Rizk // TT

This is the stats tab
This is the post tip