NHL-slutspelet bjuder på kvällsmatch svensk tid När Boston och Carolina ska göra upp för fjärde gången i denna matchserie, och här har jag hittat ett spel.

Efter två raka nederlag så lyckades Boston vinna senast där siffrorna skrevs till 4-2, och ett vinnande koncept var att bänka Ullmark till förmån för Swayman som gjorde en bra match i kassen då han stoppade 25/27 skott.
I vanlig ordning kretsade det offensiva spelet extremt mycket kring spelare som Marchand, Hall, Bergeron och Pastrnak, och den förstnämnda stod för tre poäng i matchen.

Nu väntar en ny match på hemmaplan och en seger skulle innebära att man utjämnar matchserien och verkligen skapar liv i åttondelsfinalen.
På minussidan har man dock tveksamheter på viktiga backen Lindholm. Skulle han saknas är det klart negativt, och då gästerna i grunden är det bättre laget så tror jag att man kan få tufft att upprepa bedriften från senast.
I övrigt förväntas Fröden och Zboril missa matchen.

Carolina klev in i denna åttondelsfinalen med sex raka segrar i ryggen och gott om självförtroende, något man även visade i de två första matcherna då man vann med 5-1 och 5-2.
Nu senast blev det förlust med 4-2 i den första bortamatchen, och trots förlusten så var inte insatsen dålig.
Man kunde dock inte utnyttja sitt powerplay samtidigt som Boston gjorde ett mål i boxplay, och med en bättre effektivitet hade det absolut kunnat sluta annorlunda.

Man är ett av lagen som är favoriter till att gå hela vägen, något som inte är konstigt då man under säsongen visat upp att man håller en riktigt bra nivå.
Kollar man även på truppen så finns det både en fin spets och bredd då namn som Aho, Svechnikov, Niederreiter, Teravainen, Trocheck och Domi finns i laget, och här tror jag att hemmalaget kommer få det riktigt tufft.
Andersen förvänta saknas i matchen.

Boston har fin spets och senast visade man att man kan störa de bästa lagen i ligan. Här möter man dock ett revanschsuget Carolina som samtidigt är ett bättre lag, så känslan är att man får det klart tuffare än senast, och Carolina ska ses med goda segermöjligheter i matchen.

Swayman (Unconfirmed) - Kochetkov (Unconfirmed)

Speltips: 2 hcp +0,5 (samma spel som X2) och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip