Boston Bruins - Columbus Blue Jackets

Goalies: Rask (probable) vs Bobrovsky (probable)

Dags för andra omgången efter att vi fått uppleva en av de mest otroliga förstarundor på flera år. I stort sett ingen favorit överlevde och vi har nu ett helt vidöppet slutspel som känns mer ovisst än på länge.

I natt drar alltså andra omgången igång och första matchen på schemat är matchserien mellan Boston Bruins och Columbus Blue Jackets. Detta Bruins som kommer från en riktigt tuff 7-matchserie mot Toronto Maple Leafs där man alltså vände ett 3-2 underläge till seger i sjunde matchen. Boston var hela serien i underläge trots att man hade hemmaisfördel, men man visar verkligen vilket mentalt stabil lag då man gör två fantastiska matcher i både game 6 och 7.

Columbus Blue Jackets var laget som fick alla att höja ögonbrynen i första omgången. Som gigantiska underdogs gick man ut mot Tampa Bay Lightning som kanske var det bästa lag som vi sett på flera år i NHL. Åtminstone om vi utgår från hur grundserien såg ut. Det visade sig inte spela någon större roll utan Jackets demolerade detta Tampa och vann i fyra raka matcher varav man var det bättre laget i de tre sista. Jackets kämpade sig in i slutspelet som sista lag och man visar verkligen att man fick en moralboost då det verkar som en tung sten släppte för detta stjärnspäckade Jackets som inte fått till det förrän nu.

Om vi då går in på denna matchserie så tycker jag den helt klart känns otroligt oviss. Båda lagen känns jämbördiga och båda har en bra insats bakom sig. Dock har Jackets fått ladda upp betydligt längre än Bruins och det kan visa sig bli avgörande i denna matchserie. Bruins på hemmais har nu visat sig vara riktigt starka efter 5-1 i Game 7 och detta är en matchup som under säsongen varit riktigt öppen och fartfylld. Med ett utvilat Jackets som är spelsugna igen tycker jag inte det finns någon anledning att frångå den matchbilden och jag spelar därför

Match: Boston Bruins - Columbus Blue Jackets
Spel: Över 5,5 mål
Odds: 1.96
Insats: 4/7u
Bolag: Nordicbet , Betsson , Betsafe
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip