Boston förlorade något oväntat mot Nashville senast där siffrorna skrevs till 1-2, ett resultat som dock inte speglade matchbilden. Man skapade klart mest lägen men man hade en för dagen storspelande Jusse Saros emot sig som tog 35/36 skott.
Innan dess tog man sju raka segrar, så formen är fin, och man har imponerat stort under säsongen.

I denna matchen saknar man fortsatt Taylor Hall och det är ett minus för offensiven. Truppen håller dock riktigt hög nivå med två kanonmålvakter samt namn som Marchand, Pastrnak, Krejci och Bergeron, så man är helt klart befogade favoriter här, och normalt sätt är man ett par nivåer över Columbus.
Utöver Hall saknas Foligno och Forbort.

Columbus klasser svagare än hemmalaget

Columbus är solklar jumbo i conferencen och man har spelat ihop 53 poäng på 73 matcher, och upp till nästjumbon har man 13 poäng.
De två senaste matcherna har slutat med solklara förluster mot Montreal med 8-2 samt NY Ranger med 6-2, vilket säger en hel del om laget, och nu är det tuffast möjliga motstånd man ställs emot.

Man har en ganska lång skadelista med bland annat namn som Laine, Werenski, Bean och Blankenburg för att nämna några, vilket inte är optimalt med en så pass tunn trupp.
Spelare som Gaudreau och Jenner sticker ut, men mycket mer har man inte att komma med, och detta kommer bli en tuff afton för laget.

Swayman (Unconfirmed) - Hutchinson (Unconfirmed)

Speltips: 1 första perioden och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip