I TD Garden ska det spelas match då Boston tar emot Minnesota natten till fredag, och här har jag hittat ett spel.

Boston kommer med tre raka segrar till denna matchen och nu senast blev det en 5-3 vinst mot NJ Devils. Det är givetvis starka papper att komma med tre raka segrar, men motståndarna har varit Buffalo, Detroit och NJ Devils, lag som inte tillhör ett av de bättre i ligan.

Man har spets i Marchand, Bergeron och Pastrnak som samtliga producerar en hel del poäng framåt och har gjort så i flera säsonger.
Defensivt så har man även gjort det bra, men man är lite väl klara favoriter i matchen.

Minnesota ligger på en sjätteplats i conferencen och hittills har man gjort en bra säsong. På slutet har det dock gått lite knackigt då man har fem raka förluster i bagaget.
Nu senast blev det 4-6 mot St Louis i en målrik match, och bakåt har det sett tveksamt ut.

Med tanke på hur det sett ut bakåt på slutet så bör man sätta fokus på defensiven och lyckas man med det så finns det skickliga spelare framåt i form av Kaprizov, Zucarello, Fiala och Hartman som kommer hota, och jag blir inte alls förvånad om man får med sig poäng.

Boston har tre raka segrar i bagaget och visst kan man förlänga den sviten. Man ställs dock mot ett i grunden starkt Minnesota så det kommer inte bli någon enkel uppgift, och jag tror att gästerna har goda möjligheter att få med sig poäng.

Swayman (Confirmed) - Kahkonen (Unconfirmed)

Speltips: 2 hcp +0,5 (samma spel som X2) och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip