Hockey i TD Garden då Boston tar emot Montreal, och här är det hemmaseger att vänta.

Boston kommer med en 2-5 seger i ryggen borta mot NJ Devils där man stod för en bra insats, och det var återigen förstakedjan som var inblandade i målskyttet.
Man ligger på en blek elfteplats i conferencen då man spelat ihop 14 poäng på tolv matcher, men en stor del av detta är det svaga bortaspelet där man bara vunnit två av sex matcher.

Nu är det istället hemmaplan och där har man gjort det väldigt bra då man vunnit fem av sina sex matcher, och den enda förlusten kom i den senaste hemmamatchen mot Edmonton.
I truppen har man Pastrnak, Bergeron och Marchand som är en av ligans bästa kedja. Förutom de tre har man även Hall, McAvoy och Coyle för att nämna några, så truppen är stark, och här bör segerchansen vara god.
Tveksam är Frederic.

Montreals säsong har varit allt annat än bra hittills då man ligger näst sist i conferencen, och det har bara blivit fyra segrar på de 16 matcher man spelat.
Näst senast blixtrade man till och slog Calgary med 4-2 där två av målen kom i powerplay.
Nu senast var man dock tillbaka på förlustspåret då man förlorade mot Detroit med 3-2 efter förlängning.

Här är det bortais som gäller och där har man endast tagit en seger på sju försök och den kom mot San José där Allen var ett monster i kassen då han räddade samtliga 45 skott han fick på sig.
Man har en del spännande namn i laget som Toffoli, Suzuki, Gallagher och Hoffman för att nämna några, men här bör man väga för lätt mot ett klart bättre Boston.
Saknas gör Drouin, Paquette och Perreault, Price, Byron och Edmundson.

Boston är starka på hemmais och nu när man ställs mot ett svagt Montreal så bör segerchansen vara god, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Swayman (Unconfirmed) - Allen (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip