Natten bjuder på match mellan Boston och NJ Devils, och här tror jag gästerna står för en alldeles för tuff uppgift.

Boston kommer från en 4-2 förlust borta mot NY Islanders i en match hemmalaget var det bättre laget. I matchen var det som vanligt kedjan med Marchand, Bergeron och Pastrnak som stod för det mesta offensivt, och de var inblandade i båda målen.
Innan den matchen så hade man fem raka segrar så man har börjat säsongen på ett väldigt fint sätt, och man har visat sig vara svåra att slå.

I truppen så hittar vi tidigare nämnda Marchand som gjort 18 poäng på 14 matcher, Bergeron som även han gjort lika många poäng på lika många matcher samt Pastrnak som gjort tio poäng på sju matcher, och detta är en av ligans absolut bästa kedjor vilket gästerna kommer att få känna på här.
I övrigt så har man spelare som Krejci, McAvoy och Ritchie samt två stabila målvakter, så truppen håller en riktigt hög nivå.

Nu är det hemmaplan som gäller och där har man varit väldigt starka då man vunnit samtliga fyra matcher. Man har även en fin målskillnad på 18-8, och man har tex slagit Pittsburgh med 4-1 samt Philadelphia med 6-1, så här kommer gästerna få det riktigt tufft.
Saknas gör Kase och Grzelcyk.

NJ Devils gjorde sin första match på över två veckor senast då man gästade NY Rangers. Den matchen vann man med 2-5 där man gjorde tre mål sista tio, och det var starkt att vinna matchen. Spelmässigt så gjorde dock inte hemmalaget någon jättematch, och här kommer man absolut ställas på tuffare prov.

Hittills har det blivit fem segrar på tio matcher och det är en bra start för laget med tanke på att truppen inte håller någon högre nivå.
Kollar man på poängskörden så har man faktiskt tagit fler poäng på bortaplan än så länge, och det ser väldigt bra ut då man vunnit tre av sina fem matcher. Man har dock mött Buffalo två gånger, NY Rangers två gånger samt NY Islanders en gång, så motståndet har inte varit i samma nivå som man ställs mot här, och jag tror man får det väldigt tufft i matchen.
Truppläget ser bra ut och det är bara Hischier som förväntas missa matchen.

Boston är det klart bättre laget i matchen och när man också har fördel av hemmaplan så tror jag man bara visar sig starkast, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Rask (Unconfirmed) - Blackwood (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u till oddset 1.72 hos Unibet , LeoVegas eller Casumo // TT

This is the stats tab
This is the post tip