NHL bjuder på match natten till fredag i TD Garden där Boston tar emot Philadelphia, och här tror jag på mycket mål.

Boston kommer med en 5-1 seger i ryggen mot Montreal där man var det klart bättre laget, och en av lagets stjärnor Brad Marchand stod för ett hattrick.
Detta var lagets tredje raka seger då man innan dess vunnit med 3-7 mot Washington samt 2-5 mot Tampa Bay, och tidigare nämnda Marchand har gjort åtta poäng i dessa matcher.

Den stora snackisen är att Tukka Rask ska göra sin säsongsdebut här och det är otroligt kul att se honom i kassen igen.
Det är dock som sagt säsongsdebut och jag är tveksam att han kommer ut och stänger igen. Framåt finns det dock en hel del kvalitet, något man visat på slutet, och ska man vinna matchen tror jag det krävs en hel del mål.

Philadelphia har fem raka förluster i ryggen och formen är högst tveksam. Nu senast plockade man en poäng på hemmais mot San José där man trots en 2-0 ledning med 13 minuter kvar att spela tappade till 2-3 efter förlängning.

Defensivt har man sett rätt svajiga ut och mot ett Boston med riktigt bra spets får man det nog återigen tufft bakåt.
Man saknar även en del tunga spelare i matchen, men trots det finns det kvalitet i spelare som Atkinson, Farabee och Hayes offensivt, och man bör kunna få in en del puckar bakom en förmodat ringrostig Tukka Rask.

Boston har imponerat offensivt på slutet och mål kommer man att göra. Samtidigt lär Tukka Rask inte vara på topp och det är något gästerna bör kunna utnyttja, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Rask (Confirmed) - Hart (Confirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip