I TD Garden ska ett urstark Boston ta emot ett skadedrabbat Philadephia, och i mina ögon kan detta bara sluta på ett sätt.

Boston har gjort en fullkomligt lysande start på säsongen, och man toppar tabellen.
Hittills har man gjort 16 matcher och det har slutat med hela 14 segrar, och ser man till de tolv senaste så har man bara en förlust borta mot Toronto med 2-1, vilket är en tuff bortamatch.
Nu väntar match på hemmais precis som senast när man slog Vancouver med 5-2 och hittills är man obesegrade efter åtta matcher, och man har imponerande 36-16 i målskillnad.

Man har en glödhet Ullmark i kassen som imponerat stort samtidigt som man på backsidan har Lindholm, McAvoy och Grzelcyk.
Offensivt finns det massor av kvalitet i Marchand, Pastrnak, Bergeron och Hall samtidigt som bredden är bra, och med bara Forbort på skadelistan då målvakten Swayman är tillbaka från skada så ska man kunna fortsätta vinna matcher.

Philadelphia fick se sig besegrade av Columbus senast efter förlängning med 5-4 i en match man dock aldrig gav sig, och man hämtade upp 4-2 till 4-4 sista kvarten.
Man mötte dock ett skadedrabbat Columbus som sakande stjärnor som Werenski, Laine och Voracek.
Inför denna matchen har man fyra raka förluster och ser man på säsong hittills så har den inte varit bra, och Hart i kassen har stulit många poäng för laget med sitt fina målvaktsspel.

En stor anledning till resultaten är att man har ett riktigt tufft skadeläge.
Allison, Atkinson, Couturier, Ellis och Van Riemsdyk är spelare som saknas och även om några inte spelat denna säsongen så är det spelare som verkligen behövs i laget.
Truppen är med dessa spelare borta inte alls särskilt bra då man har få spetsspelare samtidigt som bredden är svag, och mot ett urstarkt Boston lär man knappast bryta sin förlustsvit.

Philadelphia står inför en blytung uppgift då man möter ett Boston som är obesegrade på hemmais. en uppgift som ska vara omöjlig, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Ullmark (Likely) - Hart (Unconfirmed)

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip