Boston Bruins - Toronto Maple Leafs

Goalies: Rask (probable) vs Andersen (probable)

Game 2 mellan Boston Bruins och Toronto Maple Leafs i natt där det är Toronto som tog en mycket tung bortaseger i Game 1 och skaffat sig ett bra läge. Kan Bruins kontra i natt och utjämna?

Denna matchup var på förhand en mycket intressant sådan och enligt mig den jämnaste också. Boston Bruins var laget som imponerat mest sista tredjedelen av säsongen samtidigt som Toronto visat upp mycket fint spel hela säsongen men börjat svaja på slutet. I Game 1 fick vi dock se mer av det gamla Toronto som spelade mycket bra och förde spelet hela matchen. Man tog tidigt ledningen i matchen och fortsatte mala hela tiden och gav Bruins aldrig andrum att komma in i matchen. Slutresultatet skrevs till klara 4-1 och nu är Bruins pressade att kvittera matchserien för att inte hamna i ett tufft 0-2 underläge när två tuffa bortamatcher väntar.

Boston Bruins har hela säsongen varit riktigt stabila på hemmais och man förlorar sällan raka hemmamatcher. Det är inget tvivel om att Toronto kom ut med högt tuff tempo i Game 1 vilket Bruins inte verkade vara med på, och i natt räknar jag med en motsatt effekt. Bruins borde vilja gå ut tufft här och föra spelet då man vet att Leafs är mycket svårspelade om de hela tiden får komma i tunga rushes. Laget har varit stabila hemma hela säsongen och jag tror man visar varför i natt. Jag synar hemmaseger och nattens spel blir

Match: Boston Bruins - Toronto Maple Leafs
Spel: 1
Odds: 2.15
Insats: 3/7u
Bolag: bet365
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick
Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip