Lördagskvällen bjuder på SHL-hockey där en otroligt viktig match väntar mellan Brynäs och HV71, och jag har hittat ett spel till matchen.

Brynäs ligger just nu näst sist i tabellen och man har tre poäng upp till säker mark. Då man dock har klart sämre målskillnad än just HV71 så ser läget väldigt tufft ut, speciellt då det bara är tre matcher kvar.
Nu senast var man betydligt bättre än Örebro men trots det blev det förlust med 2-3 efter förlängning, och man vann bland annat skotten med klara 42-20.
Innan dess blev det även en förlust mot Luleå med 4-1, så efter tre raka segrar har det gått tyngre.

Nu väntar en grymt viktig match och om man tar noll poäng här är det med största sannolikhet kvalspel som väntar, och även om det finns en del vassa spelare i laget så känns det som en tuff uppgift då gästerna kommer med fina resultat i ryggen.

HV71 befinner sig på säker mark och vid en förlust här ser det
inte alls lika säkert ut som nu, så precis som för Brynäs är detta en otroligt viktig match. För laget del gäller det i första hand att få med
sig poäng, och då man är ligans formstarkaste lag sett till de tio senaste matcherna finns det goda möjligheter. Segern mot leksand senast innebar även fjärde raka segern, och sett till säsongen har man vunnit de tre tidigare mötena lagen emellan.

I laget har man även toppspelare som Petersson, Miele och LaLeggia. Då man även har en målvakt i toppform stämmer det mesta för tillfället, och man bör kunna störa Brynäs trots bortaplan.

HV71 är ett av ligans formstarkaste lag och då man även har 0-3 i matcher inbördes under säsongen bör man ha goda chanser att få med sig minst en poäng från matchen, vilket gör att jag väljer att gå på en dubbelchans i matchen.

Speltips: X2 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip