Brynäs och Leksand drabbar samman under torsdagskvällen. Ett riktigt klassikermöte som man verkligen önskade att det var en fullsatt arena, men de drömmarna kan vi glömma för en lång tid framöver tror jag. Jag tycker i alla fall att oddset på bortalaget är alldeles för högt. En Leksandsger under ordinarie tid betalar i skrivande stund 3.25 gånger pengarna och det spelar vi hos 888sport med en flatinsats.

Brynäs åkte på ännu en klar förlust under tisdagen när man föll mot Örebro med 3-0. Örebro dödade mer eller mindre matchen i första perioden där man tog ledningen med 3-0. Matchen slutade tillslut även 3-0. Brynäs har nu tre raka matcher utan poäng och det börjar verkligen märkas att Anton Rödin är borta. Brynäs är som jag varit inne på tidigare rekar ett av seriens absolut sämsta lag just nu. Man ligger just nu på elfte plats i tabellen med tolv inspelade poäng i sina tio inledande matcher. Brynäs ligger oerhört dåligt till i min egna tabell över SHL hittills. Jag tycker att man möjligen ska vara små favoriter "hemma" mot Leksand under torsdagen, men verkligen inte så stora favoriter som man är nu, detta känns som ett riktigt bra odds.

Leksand kommer till matchen mot Brynäs efter att under tisdagen fallit mot HV71 hemma med 1-3. Däremot gjorde Leksand verkligen en bra insats och om det skulle ha varit en rättvis värld så borde Leksand ha vunnit den matchen. Jag hoppas och tror att Leksand känner att man gång på gång gör bra insatser för det gör man verkligen. Fortsätter Leksand såhär så kommer poängen komma i allt Snabbare takt. Just nu ligger man en poäng före Brynäs med två matcher mer spelade, det är verkligen inte rättvist sett till hur bra Leksand varit och hur urusla Brynäs har varit. Kommer Leksand upp i den nivån som man gjort många matcher denna säsongen så har man en oerhört fin chans att ta alla poäng från Brynäs i denna matchen. 3.25 gånger pengarna på bortalaget är verkligen alldeles för högt.

Stort lycka till vid rygg!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip