Dags för match mellan Brynäs och Luleå, en match där jag anser att bortalaget ska ha större chans att vinna än vad oddsen visar. Jag blev verkligen chockad när jag ser att Luleås odds står 2.25 borta mot Brynäs, Brynäs som ligger på elfte plats i tabellen samtidigt som Luleå leder serien. Ett spel på Luleå till 2.25 gånger pengarna känns verkligen givet i min bok, flatinsats hos Betsafe eller Nordicbet .

Brynäs ligger som sagt på elfte plats i SHL och i den senaste omgången av SHL så förlorade man borta mot Frölunda med 8-4 på bortais. Innan den förlusten hade Brynäs fyra raka segrar och självförtroendet på topp. Jag tror Brynäs kommer få det svårt att skaka av sig en 8-4-förlust, en sån förlust svider verkligen. Brynäs är dessutom seriens näst sämsta lag när det kommer till boxplay och powerplay. Jag tror att Brynäs kommer få det oerhört tufft mot seriens bästa lag.

Luleå förlorade i sin senaste omgång. Man blir nästan chockad när man inser att Luleå förlorade, eftersom man har varit så fruktansvärt bra denna säsongen. Luleå leder serien oerhört välförtjänt med fyra poäng före serietvåan Örebro, som man i torsdags förlorade mot. Nu är det dags för Luleå att möta Brynäs på bortais och jag tror inte att det kommer bli en lätt match för Luleå, men efter en förlust borta mot Örebro senast efter att ha tappat en tvåmålsledning så kommer man vara oerhört taggade att vinna denna match och befästa sin serieledning. Jag tycker att Luleå inte ska stå så mycket mer än 2.05 gånger pengarna och nu får vi 2.25, det är ett givet spel i min bok.

Match: Brynäs - Luleå
Spel: Luleå
Odds: 2.25
Insats: Flat
Bolag: Betsafe , Nordicbet
Spelstopp: 18.00 lördag

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip