Brynäs och Luleå ska möta sina krafter i en ovanlig onsdagsmatch i SHL. Båda lagen kommer från en riktigt dålig period, men det är verkligen bara en tidsfråga innan Luleå vaknar, jag tror Luleå kommer ta hem detta och kommer således spela bortalaget till 1.91 gånger pengarna hos Nordicbet eller Betsafe med en flatinsats.

Brynäs kommer till matchen med fyra raka förluster. Senast åkte man på en riktig storförlust när man föll mot Frölunda med hela 7-3 på bortais. Brynäs har släppt till alldeles för mycket chanser bakåt i sina senaste matcher och det har verkligen forsat in mål i negativ bemärkelse för Brynäs. I Brynäs fyra senaste matcher har man släppt in hela TJUGOTVÅ mål. Det är under all slags kritik som finns. Det är inte mycket som stämmer för Brynäs just nu och jag tror man kommer få mycket tufft att slå Luleå under onsdagskvällen.

Luleå kommer även de till matchen med bedrövlig form. Speciellt bedrövlig form med tanke på det spelarmaterialet som man har och hur bra man varit denna säsong. Trots att Luleå har förlorat fem av sina sex senaste matcher så ligger man på en fin tredjeplats i SHL, det säger en hel del om hur bra man varit innan denna rejäla svacka. Men storlagen brukar vara bra att ta vara på såna här guldlägen för att komma tillbaka på vinnarspåret igen. Luleå kan mer eller mindre inte få en lättare uppgift än Brynäs som de ser ut för stunden. Luleå har verkligen imponerat denna säsongen och kommer man upp i normal nivå så slår man Brynäs enkelt under torsdagskvällen.

Lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip