Brynäs och Luleå ska göra upp under torsdagskvällen och detta kan bli en tuff kväll för hemmalaget.

Brynäs kommer till matchen med tre raka förluster och nu senast blev det 2-1 mot Färjestad. Spelmässigt så gjorde man en bra insats och man skapade absolut tillräckligt med lägen för att vinna matchen.
Man ligger på en elfteplats i tabellen och man tillhör botten av lagen.

I laget finns det absolut skickliga spelare där Timashov nu gjort 14 matcher för laget med tolv poäng som facit, så han har spetsat till offensiven. Man håller dock inte samma nivå som de bästa lagen, och just här möter man ett topplag.

Luleå kommer med stark form till detta möte då man har tre raka segrar i ryggen, och på dessa matcher har man enbart släppt in ett enda mål.
Nu senast slog man Frölunda med 0-1 där Lassinatti räddade samtliga 38 skott han fick på sig, så han var självklart matchvinnare för laget.
Nu möter man även ett motstånd man normalt sett trivs bra mot då man vunnit fem raka matcher, och senast man mötte Brynäs vann man med 4-2.

Tyrväinen spelar inte och det är givetvis ett tungt tapp för laget då han är en pålitlig poängplockare.
Man har dock en riktigt bra bredd i laget med spelare som Honka, Lepistö, Omark och Komarek för att nämna några, och här tror jag att man visar sig starkast.

Luleå kommer med bra form där Lassinatti varit ruskigt stark i kassen, och här tror jag att man visar sig bäst då man är det klart bättre laget i matchen, vilket gör att jag väljer att gå på bortaseger.

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip