Återigen dags för match mellan Brynäs och Malmö, dessa två lag möttes i lördags och då var det Brynäs som var det bättre laget och vann med 3-0 borta i Malmö. Min tanke är att Brynäs har goda möjligheter att vinna även denna matchen och således kommer jag spela hemmalaget. Oddset vi erbjuds i detta nu på hemmalaget är 2.15 gånger pengarna hos Bethard , SpeedyBet och FastBet och det är taget med en flatinsats.

Brynäs kan för första gången på ett riktigt bra tag andas ut en smula och känner att det börjar stämma lite. Brynäs hade sex raka förluster inför bortamatchen mot Malmö i lördags och då lossnade det. Som sagt, en 3-0-seger och ett fint självförtroende inför denna matchen. Brynäs gjorde dessutom en oerhörd kämpainsats borta mot HV71 i tisdags, en sån där kämpainsats som man bara kan göra om man verkligen vill vinna. Brynäs täckte skott som galningar hela matchen och lyckades trots att man var utspelade mer eller mindre hela matchen få med sig en poäng borta från HV71. Inför denna matchen mot Malmö så känns det verkligen som att Brynäs kommer ta med sig den oerhört fina insatsen mot Malmö i lördags samt teamspiriten från poängen borta mot HV71 i tisdags. För första gången på länge som sagt så kan Brynäs andas ut en aning, desto mer press på Malmö däremot.

Malmö kommer till matchen som jumbo i SHL. Dock låter det lite värre än vad det är. Man ligger endast 2-3 poäng bakom Linköping och Oskarshamn som ligger på 11-12 plats i SHL och dessutom har man 3-4 matcher mindre spelade än de lagen. Men man ligger trots allt sist och måste verkligen börja vinna matcher nu om det inte ska bli total panik under vårkanten när grundserien ska avgöras. Jag tror dock Malmö kommer lösa det, Oskarshamn och Malmö känns svagast för stunden. Malmö har två raka förluster och dessutom mot svaga lag, så man kommer inte komma till denna matchen med speciellt gott självförtroende. Jag tycker Brynäs känns klart hetare och jag tror de kommer vinna.

Lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip