Dags för match mellan Brynäs och Oskarshamn, jag tror verkligen att Brynäs kan kamma hem tre poäng i denna premiär. Jag kommer spela hemmalaget att vinna matchen till 1.83 som vi i skrivande stund får hos bet365 .

Jag tror att Brynäs kan överraska lite mer än vad vissa tror denna säsong, gillar det jag sett av Brynäs hittills och jag tror att det kan lossna i matchen mot Oskarshamn. Det är premiär och Brynäs är alltid Brynäs. Stora delar av Gävle står still när "Tigers" spelar hockeymatcher. Man vet att hela staden och många runt om i Sverige vill se sitt lag leverera, det är det som kännetecknar en stor förening. Brynäs har under försäsongen blandad och gett en hel del. Men överlag så tycker jag verkligen att grundspelet sett bra ut och kemin i laget börjar sätta sig. Jag tycker att Brynäs ska vara numret för stort för Oskarshamn och tre poäng borde verkligen inkasseras till hemmalaget i denna hemmapremiär för Brynäs.

Oskarshamn kommer verkligen bli säsongens sorgebarn i SHL om ni frågar mig. På försäsongen har det sett allt annat än bra ut, man har haft oerhört svårt att spela sig ur egen zon och när man väl kommer in i offensiv zon så ser man ut som yrvakna höns. Det finns ingen struktur eller spets alls att tala om i Oskarshamn och jag har så svårt att se att de skulle kunna göra en tillräckligt bra säsong för att stanna kvar i SHL. Oskarshamn kommer komma sist i SHL, det är verkligen min tanke. Inför premiären mot Brynäs har jag inte heller alls höga förväntningar, om det sett ut som på försäsongen så kommer verkligen Brynäs vara det klart spelförande laget och det skulle verkligen förvåna mig om Oskarshamn kan hota Brynäs här. Raka ettan spelas med glädje.

Match: Brynäs - Oskarshamn
Spel: Brynäs
Odds: 1.83
Insats: Flat
Bolag: bet365
Spelstopp: Torsdag 19.00

Stort lycka till vid rygg!

// @SHLGrinder

This is the stats tab
This is the post tip