SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Dags för match mellan Brynäs och Skellefteå. Jag tycker att oddset på bortalaget är lite väl högt här och kommer således placera mina pengar på Skellefteå till 2.50 gånger pengarna, spelet tas med en flatinsats och hittas hos världens största spelbolag bet365 .

Brynäs har inlett SHL på ett märkligt sett, förluster mot svaga Linköping samt Oskarshamn samtidigt som man bortaslog stora stygga starka Färjestad. Brynäs är precis som de senaste säsongerna ett lag som utmanar om slutspelsplaceringarna men inte mycket mer än så. Jag har inte imponerats nämnvärt att Brynäs hittills och tror de kommer få det riktigt tufft mot ett Skellefteå som till och från ser mycket heta ut.

Skellefteå har inlett serien på ett fint sätt med två segrar i de tre inledande matcherna. Senast slog man starka Frölunda på hemmais med klara 3-1. Skellefteå känn starka i år och har sett klart bättre ut än Brynäs i de inledande matcherna som jag har sett. Att få hela 2.50 gånger pengarna på Skellefteå tycker jag känns mycket bra.

Match: Brynäs - Skellefteå
Spel: Skellefteå
Odds: 2.50
Insats: Flat
Bolag: bet365
Spelstopp: Lördag 15.15

Stort lycka till vid rygg!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip