Buffalo och Detroit gör upp natten till tisdagen i en match som på förhand känns jämn, och jag har hittat ett spel i matchen.

Buffalo har sett oväntat starka ut inledningsvis då man tagit fem segrar efter åtta matcher, vilket är ett bra facit, och bland annat har man slagit lag som Calgary och Edmonton.
Spelare som Dahlin, Arvidsson och Thompson har sett bra ut hittills, och de har även gjort en del poäng framåt.

Ser man på övrigt i laget så har man talanger som Owen Power och Jack Quinn, spelare som garanterat kommer växa in i säsongen.
Man är dock ett lag för den nedre halvan av tabellen, något även gästerna är, så detta kan bli en tuff och jämna match, vilket inbördes möten även indikerar på då tre av de fem senaste mötena lagen emellan slutat oavgjort.
Jokiharju och Samuelsson förväntas missa matchen.

Detroit har precis som hemmalaget gjort en bra inledning, och hittills har man vunnit hälften av sina åtta spelade matcher samtidigt som man tagit poäng i sex av dem.
Nu senast stod man för en knall då man avfärdade Minnesota på hemmais med 2-1, och Husso i kassen stod för en solid insats då han räddade 30/31 skott.

I laget finns det en fin spets i Raymond, Larkin, Seider och Perron samtidigt som man inför säsongen plockat in Kubalik från Chicago, och han har inlett med elva poäng på de åtta första matcherna.
Man tillhör dock inte ett av de bättre lagen i ligan, och här möter man ett motstånd av sin egen kaliber.
Vrana, Walman, Bertuzzi, Fabbri och Pysyk saknas samtidigt som Sundqvist är tveksam.

Buffalo och Detroit är två lag som håller liknande kvalitet, vilket kan bädda för en tät och jämn match, och i mina ögon sticker det oavgjorda resultatet ut lite väl mycket.

Anderson (Unconfirmed) - Nedeljkovic (Unconfirmed)

Speltips: X och jag investerar 1u
This is the stats tab
This is the post tip