Buffalo ställs mot NJ Devils natten mot lördag, och detta är en match gästerna blir befogade favoriter i.

Buffalo har haft stora bekymmer den senaste tiden då man bara tagit en seger de nio senaste matcherna. Dessutom har man släppt in otroligt mycket mål då man bland annat förlorat med 4-10 och 5-2 och 0-7 i matcherna.
Nu senast blev det ytterligare ett nederlag när man fick stryk av Nashville med 3-7, ett lag som inte visat särskilt mycket under säsongen, så formen är helt klart ett stort frågetecken.

Ser man på det offensiva så har man skickliga spelare i Tuch, Thompson, Cozens och Skinner, så framåt är man vassa. Den svaga defensiven har dock kostat många poäng och här ställs man mot ett offensivt starkt lag, vilket återigen kommer ställa till problem i egen zon.
Comrie, Greenway och Samuelsson saknas i matchen.

NJ Devils har överraskat under säsongen

NJ Devils har spelat riktigt bra hockey under säsongen och en tredjeplats i conferencen är riktigt starka papper, speciellt då man bara har Topplag som Boston och Carolina före sig.
Precis som för hemmalaget har det gått tyngre på senare tid då man bara vunnit en av de fem senaste matcherna. Ser man på motståndet har det dock varit riktigt tufft och trots nederlaget senast mot Minnesota efter förlängning så gjorde man en riktigt bra insats, och nu är motståndet betydligt svagare.

Under säsongen har man fått in Timo Meier och det spetsar till offensiven rejält då det är en pålitligt målskytt i ligan. Utöver honom har man Hughes, Bratt, Hischier, Mercer och Hamilton, så det finns gott om kvalitet i truppen, och bortaplan är inga problem då man presterat bra på resandet fot.
Lazar och Blackwood saknas samtidigt som Bastian och Wood är frågetecken.

Buffalo har stora problem defensivt och har man inte fått ordning på den så lär man få det riktigt jobbigt mot ett offensivt starkt NJ Devils, och jag väljer tror klart mest på bortaseger i matchen.

Anderson (Unconfirmed) - Vanecek (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip