Natten bjuder på hockey mellan Buffalo och NY Islanders, och här har jag en idé.

Buffalo har inte spelat match sedan den 31 januari då man haft covid i laget, och det betyder att man nu gör första matchen på över två veckor, så formen lär knappast vara på topp.
Kollar man på säsongen hittills så har man vunnit fyra av sina tio matcher, så man har gjort det okej även om man kanske förväntat sig lite mer från laget.

I truppen så finns det en hel del intressanta spelare i Hall, Eichel, Olofsson och Reinhart för att nämna några, så det finns absolut kvalitet för att utmana de flesta lagen i ligan, något som man visat då man slagit lag som Washington och Philadelphia.

Här kommer man dock med en trupp där man förväntas sakna en del tunga pjäser i defensiven då Ristolainen saknas, och det är ett tungt avbräck defensivt. Framåt så saknas Mittlestadt, Cozens och Lazar, och här är känslan att man får det tufft i matchen.

NY Islanders kommer från en 4-2 seger mot Boston där man gjorde en riktigt fin insats, och man vann fullt rättvist.
Det var lagets tredje seger på de fem senaste matcher så formen är riktigt bra.

Truppen håller en hög nivå och spelare som Lee, Barzal, Bailey, Eberle och Pageau finns i laget, och där stod den sistnämnda för två mål senast i matchen mot Boston, så här får Buffalo se upp.
På bortaplan har man inte gjort några vidare resultat hittills då man bara vunnit två av åtta matcher, så där finns det helt klart mer att önska.
Här ställs man dock mot ett Buffalo som knappast lär vara på topp, och då ska man ha bra chans att nypa en seger.
Saknas gör Aho och Beauvillier.

Buffalo har inte spelat match på länge och då man även saknar en del tunga namn här så bör man få det svårt, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Ullmark (Unconfirmed) - Varlamov (Unconfirmed)

Speltips: NY Islanders vinner och jag investerar 2u till oddset 2.15 hos Betsafe & Nordicbet // TT

This is the stats tab
This is the post tip