två formsvaga lag i form av Buffalo och Philadelphia ställs mot varandra under lördagen, och här har jag hittat ett spel.

Buffalo kommer närmast från en 4-5 förlust mot Dallas där man visade upp ett svagt boxplayspel då man på fem numerära underlägen släppte in fyra mål, och då är det inte lätt att vinna matcher.
På slutet har man fått med sig två segrar men trots det så är formen fortsatt svag då man förlorat nio av de senaste elva matcherna, och man krigar fortsatt i botten av tabellen.

Laget tillhör också ett av de svagare i ligan även om det såklart finns bra spelare som Thompson, Skinner och Dahlin.
Man har fortsatt ett tufft läge i truppen då en hel del spelare saknas, och målvaktssidan har tagit mest stryk då man även här förväntas sakna målvakterna Subban, Tokarski, Luukkonen och Anderson.

Philadelphia har gjort en väldigt svag säsong hittills då man ligger på en tolfteplats i conferencen, och man har bara vunnit 13/40 matcher. Inför denna matchen så har man hela tio raka nederlag i ryggen så formen är precis som hemmalagets svag.

Laget håller dock i grunden en bra nivå då man har spelare som Giroux, Farabee, Atkinson, Konecky och Van Riemsdyk i laget, och är det någon gång man ska bryta den negativa trenden så är det här då man ställs mot klart beskedligt motstånd.
Brassard, Brown, Couturier, Ellis, Hayes och Thompson förväntas missa matchen.

Philadelphia jagar ett trendbrott då man kommer med tio raka förluster inför denna matchen och är det någon gång man ska bryta den så är det i en sådan här match när man ställs mot ett av ligans svagaste lag, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Dell (Unconfirmed) - Hart (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip