Buffalo Sabres - Pittsburgh Penguins

Tyvärr ingen succé igår på reken då det endast blev 2-1 till Jets. Spelmässigt såg det ändå rätt bra ut men de orutinerade målvakterna spelade bra för dagen och höll nere på siffrorna vilket resulterade i en förlust för oss.

I natt har jag återigen hittat ett spel som känns otroligt bra på förhand. Detta i ett möte där bortalaget vanligtvis är storfavoriter och brukar att älska att möta detta lag. Denna gång är det dock annorlunda och helt andra förutsättningar vilket gör att jag finner bra värde i hemmalaget.

Buffalo Sabres är ett lag som jag är väldigt imponerad över denna försäsong. Man har gjort riktigt spännande värvningar i bland annat Jeff Skinner och Carter Hutton, succémålvakten från förra säsongen. Dessutom har man fått in vår supertalang Rasmus Dahlin som första draftpick och tillsammans med deras unga lag där spelarna bör tagit ett steg i rätt utvecklingsriktning gör att jag tror Sabres kan bli att räkna med denna säsong. Man spelade ett B-betonat lag igår mot Jackets där man dessutom levererade och vann med 4-1, vilket tyder på att laget haft en bra försäsong i sitt camp och många spelare är hungriga. I natt kommer det så kallade A-laget till matchen med i stort sett alla stjärnor och nu är det upp till bevis.

Pittsburgh Penguins är som alla vet ett topplag i ligan, men under försäsongen brukar man låta sina stjärnor ta det lite lugnare och många yngre spelare matchas hårt under camp för att slåss om de sista platserna i laget. Så även fallet i natt då laget kommer med ett riktigt B-betonat lag med många unga talanger. Man väljer att i stort sett lämna samtliga veteraner hemma och den mest erfarna NHL-spelaren är nog Jake Guenztel som egentligen bara haft några säsonger i ligan.

Nej i natt så är det klasskillnad på trupperna och även om oddsen sjungit lite så finner jag fortfarande värde i hemmalaget.

Buffalo Sabres

Forwards: R.Asplund, J.Bailey, N.Baptiste, J.Eichel, Z.Girginsons, C.Mittelstadt, K.Okposo, J.Pominville, K.Porter, E.Rodrigues, J.Skinner, C.J.Smith, V.Sobotka

Defenders: W.Borgen, R.Dahlin, J.McCabe, L.Pilut, R.Ristolainen, M.Scandella

Goalies: C.Hutton, S.Wedgewood

Pittsburgh Penguins

Forwards: Garrett Wilson, Jimmy Hayes, Dominik Simon, Derek Grant, Jean-Sebastien Dea, Daniel Sprong, Zach Aston-Reese, Teddy Blueger, Thomas Di Pauli, Anthony Angello, Jake Guentzel, Jordy Bellerive, Jan Drozg

Defenders: Chad Ruhwedel, Olli Maatta, Stefan Elliott, Juuso Riikola, Chris Summers, Dane Birks, Will O’Neill

Goalies: Casey DeSmith, Tristan Jarry


Jag spelar därför

Nattens spel blir alltså

Match: Buffalo Sabres - Pittsburgh Penguins
Spel: Sabres ML
Odds: 1.73
Insats: 3/7u
Bolag: Betsson
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Jag kommer personligen också spela Buffalo FT @ 2.25 med 2/7u.

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip