Speltips: Buffalo - Pittsburgh

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2019-03-15 00:00
Land: Nordamerika
Liga: NHL
Odds: 1.90
Tips: 2
Buffalo Sabres - Pittsburgh Penguins

Goalies: Hutton (probable) vs Murray (probable)

Ny viktiga match för Pittsburgh Penguins som tagit sig ur ett väldigt pressat läge till att ha skaffat sig lite andrum i jakten om slutspel. Kan man fortsätta hålla uppe tempot i natt eller kommer ett formsvagt Buffalo Sabres sätta käppar i hjulet och göra Penguins osäkra igen?

Buffalo Sabres har verkligen tappat luften och hoppet av en lyckad säsong har mer eller mindre slocknat. Det iallafall av att utläsa deras senaste insatser där man verkar helt uddlösa. Man hade förvisso Jack Eichel avstängd senast och han ska vara tillbaka i natt, men spelet mot Dallas Stars var under alla kritik. Man skapade verkligen inte ett enda läge under matchen och Dallas vann väldigt komfortabelt även om det ”bara” blev 2-0. Sabres står som sagt på 5 raka förluster och har endast 2 vinster senaste 10 matcherna.

Pittsburgh Penguins har skaffat sig lite andrum som sagt efter att ha varit i ett riktigt pressat läge för slutspel. Hade laget missat i år så får det ses som en rejäl flopp sätt till vilket lag man har. Två viktiga segern mot Boston Bruins och senast mot Washington Capitals imponerar och speciellt mot Caps senast där man kom tillbaka från ett 0-2 underläge visar på att Pens är heta. Ledd av sin kapten Sidney Crosby känns Pens riktigt farliga nu och vill fortsätta plocka poäng för att inte riskera något skit. Man har lag som Jackets, Montreal och Flyers strax bakom sig och det gäller för Pens att fortsätta plocka poäng.

Detta är alltså en matchup som vanligtvis gynnar Penguins. Man har 7 vinster senaste 10 inbördes och detta är också en match som just Sidney Crosby älskar att spela då han har ett väldigt högt poängsnitt mot just Sabres. Lägg där till att Sabres ser totalt uddlösa ut och ointresserade ut gör att jag har svårt att se detta Penguins som jagar slutspel med många konkurrenter strax bakom sig vika ner sig här. Absolut så är Eichel tillbaka och med Jeff Skinner kan man alltid skapa problem, men som Penguins spelat senaste 2 matcherna så känns man riktigt stabila och vinnarskallen är där. Jag synar därför att Penguins tar två nya poäng i natt mot ett av sina favoritmotstånd och nattens spel blir därför

Match: Buffalo Sabres - Pittsburgh Penguins
Spel: 2
Odds: 1.90
Insats: 4/7u
Bolag: LeoVegas, Unibet, 888sport
Spelstopp: 00:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!
  Buffalo - Pittsburgh
Spela på Speltips Buffalo - Pittsburgh
hockeystick - 14 Mars 2019 - 15:03
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
15:00  Sverige dam - Thailand
Fotboll - VM-dam - Halvlek med flest mål (2:a)
1.72
17:30  Halmstad - Mjällby
Fotboll - Superettan - X2
2.0
18:00  USA dam - Chile
Fotboll - VM-dam - Under 5,5 mål
1.63
19:00  Albacete - Mallorca
Fotboll - La Liga 2 - X2
1.80
21:00  Italien - Spanien (U21)
Fotboll - U21-EM - BLGM
1.90
18:00  Kina - Spanien
Fotboll - VM-Dam - BLGM Nej
1.80
  Rekatochklart Poolspel Insats
17:00  Europatipset sön 16/6 144 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming