Natten mot söndag står NHL på schemat och vi bjuds på en fin match mellan Calgary och Minnesota, och här borde gästerna kunna störa hemmalaget.

Calgary åkte på en ny förlust senast när man tog emot Toronto på hemmais, och siffrorna blev 1-2. Förlusten vara lagets fjärde raka och sjunde på de tio senaste matcherna, och även om man spelat bra i flera matcher har man ändå hittat vägar att förlora.
Nu är det precis som i de senaste matcherna tufft motstånd, så man står inte inför någon enkel uppgift.

Med spelare som Kadri, Lindholm, Toffoli och Huberdeau ska man såklart kunna förvänta sig klart mer då man i grunden har ett starkt lag, men med de svaga resultaten i ryggen är jag inte övertygad om att man bara går ut och fixar en seger här.
Stone och Kylington saknas.

Minnesota kommer till skillnad från hemmalag med full form då man senast tog sin tredje raka seger och ser man till de åtta senaste matcherna har man tagit sju segrar.
Segern senast togs mot Vancouver med 1-2 och just defensiven har varit stark senaste tiden då man bara släppt in sex mål på fem matcher, vilket imponerar.

I laget har man även ett glödhet Kaprizov som gjort fem mål på de tre senaste matcherna, och han är även lagets bästa poängplockare. Man har andra starka namn i Zucarello, Boldy, Hartman och Eriksson samtidigt som man på slutet fått in både Marcus Johansson och John Klingberg, vilket är spännande nyförvärv, så truppen är även den riktigt stark.
Brodin och Duhaime och Foligno saknas.

Calgary har svårt att vinna matcher just nu vilket inte gästande Minnesota har. Det är även två jämgoda lag som ställs mot varandra och gästerna har helt klart goda möjligheter att få med sig poäng härifrån, och jag går på en dubbelchans i matchen.

Markström (Unconfirmed) - Fleury (Unconfirmed)

Speltips: X2 och jag investerar 2u hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip