Calgary gästas natten till måndag av Ottawa, och här har jag min idé klar.

Calgary kommer den en 3-2 förlust borta mot Edmonton senast då hemmalaget gjorde 3-2 målet med bara 3.45 kvar att spela. Man gjorde dock en bra match då motståndet var tufft.
Innan dess så slog man nattens motståndare Ottawa med klara 7-3, och där var Dube stor matchhjälte då han gjorde ett hattrick i matchen.

Truppen håller en bra nivå då spelare som Gaudreau, Monahan, Tkachuk och Lindholm finns i laget, så det finns fin spets framåt.

Nu är det hemmamatch och där har man bara vunnit med att spela nio matcher. Det har dock blivit fem segrar på dessa matcher där förlusterna kommit mot Toronto två gånger samt Vancouver och Edmonton, lag som håller en högre nivå än gästerna i denna matchen, och här tycker jag segerchansen ska vara bra.

Ottawa spelade sin senaste match mot just Calgary, och där blev det storförlust med 7-3.
Man har öppnat säsongen svagt då man bara vunnit
åtta av 26 matcher, vilket gör att man ligger sist i divisionen, och det med ganska stor marginal.
En stor faktor är defensiven där man varit riktigt svaga, och man har släppt in hela 102 mål på 26 matcher, vilket är ett snitt på nästan fyra mål per match.

Bortaspelet har även det varit riktigt svagt då man bara vunnit tre matcher på 14 försök, och till denna matchen kommer man med fyra raka förluster i ryggen.

Truppen har en del intressanta spelare i Tkachuk, Stutzle, Dadonov och Batherson för att nämna några.
Överlag så håller dock truppen en rätt svag nivå, och här bör man få det svårt att knipa poäng.
Saknas gör Högberg och Stepan samtidigt som Reilly är tveksam.

Calgary håller en klart högre nivå än vad Ottawa göra och då man även har fördel av hemmaplan så tror jag att man bara visar sig starkast, och jag väljer således att gå på hemmaseger i matchen.

Rittich (Unconfirmed) - Murray (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u till oddset 1.84 hos Unibet & LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip